29 thoughts on “buttercups

 1. Ik verloor mijn 17 jarige broer aan leukemie na een ziekbed van een half jaar. Ik was zelf 18 jaar. Ik begrijp wat je schrijft als je zegt een trauma voor je leven. Ik voel dat ook zo.

 2. Ach wat een mooie foto’s van je lachende broer en je lachende moeder.
  Het is ook goed dat je ze mist, want dan waren ze geliefd en dan blijven ze voor altijd in je ❤️

  1. Het overvalt mij elk jaar. De ziekte en het overlijden van mijn broer is zo erg geweest, zo intens en vreselijk dat ik er een trauma aan overgehouden heb.

 3. Mei associeer ik met lente en kleuren. De weiden vol boterbloemen staan zo mooi. Voor jou een maand met pijnlijke herinneringen. Een moeder verliezen is heel moeilijk, en een broer in de zomer van zijn leven is bijna ondraaglijk. Ik las de reden in de reacties, heel erg jammer.

  1. Dan zou je de historie van zijn laatste dagen moeten kennen… dat is pas onmenselijk voor hem, zijn vrouw en mezelf. Een horrorverhaal waar ik een trauma aan heb overgehouden…

 4. Wat een trieste maand voor je Joke. Ik begrijp dat het gemis en het verdriet in de meimaand nog pijnlijker aanvoelen. Ik voel met je mee als ik die twee mooie lachende gezichten zie.😥

 5. Boterbloemen beteken voor mij het licht en de warmte van de zon. Wat is je broer jong gestorven en nu begrijp ik waarom mei zo’n triestige maand voor U is Joke.

  1. Ja veel te jong. Kanker gekregen omdat hij op 25 jarige leeftijd radioactief geweest is in de kerncentrale van Doel… heeft met die wetenschap moeten leven.

  2. Ach Joke, ‘t is allemaal zo moeilijk hé
   Warme knuffel
   De meimaand zou een mooie maand moeten zijn met alles die terug begint te bloeien maar die trieste gebeurtenissen maken het zwaar

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: