Zonsondergang- sunset

Ben nooit echt bezig geweest met het fotograferen van zonsondergangen. Ook omdat ik niet in een weidse omgeving woon. Ik bekijk ze wel graag van op mijn terras maar voor fotografie staan dan gebouwen in de weg.

Ach ja woon ik niet in een weidse omgeving? Misschien eens beter kijken in het vervolg. Moet er wel even een 800 m voor op stap.

De app Magic Hour houdt mij op de hoogte wanneer ik op de plaats van bestemming moet zijn 😉

42 thoughts on “Zonsondergang- sunset

  1. Goed gelukt, Joke, dat mag je best eens vaker doen.
    Met 800 meter ga ik het niet redden. Hoewel ik bepaald niet mag klagen, moet ik al snel 4 km van huis gaan om geen hinder van bebouwing meer te hebben. Maar ach, die 800 m zou voor mij ook al te ver zijn om te lopen.

  2. Bij een vriendin van me zie ik ook regelmatig prachtige foto’s van de omgeving van de Dijle. De 800 meter wandelen meer dan waard. Prachtige foto! (in de winter – bij nevel – zonsopgang – ook eens doen)

    1. Die zegt wanneer de zon ondergaat boven de horizon, op de horizon en onder, de tijd waarop. Vind je wsl op het KMI ook 😀. Nooit opgelet maar verdorie dat gaat wel snel zag ik vandaag. Even gevolg 😉

  3. Spijtig toch he Joke een zonsondergang van op een terras zou eventueel ook heel mooi kunnen zijn niet ?? Waarom moet alles volgens “het boekje” w Neije ‘k ben geen jonge opstandeling hoor wat is perfectie ?? en voor en door wie ?? Regels horen er te zijn ( wie heeft die bepaald) en dan leeft iedereen die op dezelfde manier volgens zijn denken ook na ?? Moet soms lachen (in m’n binnenste hoor) als ‘k een opmerking lees :mooie compo beter iets meer uitgesneden ander scherpstelpunt kiezen bel +0.1 doen Hopelijk vindt Jij me niet wereldvreemd door deze uitleg ben van voor de oorlog en al mijn jaren bij Gevaert photoproducten gewerkt Er was indertijd een fotoschool op firma waar toen die “supermannen en ook een paar vrouwen hun opleiding kregen !! Deze periode was er ook veel voor amateur producten film papier !! mogelijk weet Jij ook iets over fotopapier ; Gevalux prof. Het fotopapier met haar op ?? Waar is de tijd Joke Die moeten we zeker koesteren niet ??Groetjes

    1. Ik ben niet de vrouw van regeltjes. De gulden snede probeer ik wat in ere te houden maar als ik er lossen door ga is dat ook zo. Nooit aan regels kunnen houden behalve verkeersregels en gedane beloftes. Zonsondergang van op een terras waarom niet, alleen staan er huizen in de weg. Voor mij mogen die erop voor andere niet. Dat ze het zelf uitvechten.

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: