Vaccinatie – vaccination

Een weekje afwezig geweest. Vermoedelijk heb ik redelijk heftig gereageerd op het vaccin. Gelukkig ben ik nu beter en wacht ik nog tot mijn stem helemaal terug komt. Groetjes

Been absent for a week. I have probably reacted quite violently to the vaccine. Fortunately, I am now better but I am still waiting for my voice to come back all the way. Greetz.

77 thoughts on “Vaccinatie – vaccination

 1. Ja, je hoort het echt veel dat men aardig ziek kan zijn van die vaccinatie.
  Ik weet niet welke je gehad hebt maar volgens mij hebben alle vaccins wel wat bijwerkingen.

 2. Oei Joke, dat is minder goed nieuws maar nog altijd een betere keus dan corona krijgen. Ik heb gewoon last gehad van spierpijn maar mijn reumatoloog had me verwittigd dat het mogelijk was. Na 2 dagen was alles terug in orde

  1. Het is nu voorbij of toch bijna. Het heeft zich op mijn overprikkelde keel gezet. Op naar de volgende. Spierpijn heb ik niet gehad maar een echte malaise 🙂

 3. Blijkbaar zijn er grote verschillen. Manlief was ook ‘dood’ziek, bij mij lichtjes. Maar alles beter dan het virus uiteraard. Gelukkig ben je aan de betere hand.

 4. Elk mens reageert dus wel anders op de vaccin en ben blij dat jij je weer wat beter voelt. Door mijn achtergrond waar ik eens over had geschreven ben ik ook wel wat angstig maar heb besloten er toch voor te gaan als ik uitnodiging ontvangt. Hoop dat bijwerkingen voor mij dan ook wat mee zullen vallen. Mijn man heeft astma en ontvangt de eerste 5 mei dus ook maar afwachten.

 5. I have had Lyme for decades then Corvid last year and the vaccination gave me with an additional flare up. I would rather have a reaction to the vaccine than full blown Corvid-19 again. Sorry your reaction was so severe. Hope you reported it.

 6. Gelukkig beerschap zo zonder stem en voor ……dat is nie doenbaar Voorzichtig aan zou ik zeggen Grts

 7. Wat vervelend dat je reactie kreeg van vaccinatie. Dit is dan heftig voor jou. Ferry heeft het ook gehad. Pijn beide zij van ribben. Vreemd allemaal. Gelukkig voel je wat beter met je.

 8. Hè bah, wat vervelend, Joke. Hopelijk heb je nu voorgoed de opgaande lijn weer te pakken.
  Ik ben na mijn eerste vaccinatie alleen een aantal dagen erg moe geweest. Maar ach, dat is in elk geval beter dan corona. Die vermoeidheid betekent dat mijn afweersysteem getriggerd is, en dat is alleen maar goed.

 9. Jammer dat je zo hard op het vaccin reageerde, gelukkig ben je terug aan de beterhand. (Had me al afgevraagd wat er aan de hand was..) Twee weken geleden kreeg ik ook het eerste prikje, niets van gemerkt. Ik duim alvast dat je snel zó gezond bent dat je opnieuw foto’s kan plaatsen😘

 10. Heftig, je wilt bescherming van de vaccinatie en geen ziekteverschijnselen. Wens je beterschap en gauw weer in je normale doen te zijn.

 11. Gatsie, wat vervelend. Meestal gaat het goed, maar ik hoorde het meer via via.
  Hopen dat je weer snel de oude bent.
  En de tweede moet je nog? Als dat zo is dan kijk je daar vast niet naar uit.

 12. Niet leuk. Ik heb al van enkele andere mensen gehoord dat ze serieus ziek ervan waren. Onze gehandicapte zoon heeft er twee keer niet van geweten.

 13. Wow.. heftig inderdaad! Ik heb het vaccin donderdagochtend gekregen.. was gisteren wat gammel, met hoofdpijn, beetje droge keel en koude rillingen, maar vandaag is alles alweer okee. Zo zie je maar.. iedereen reageert anders op dat soort dingen. Maar ben blij dat je je nu toch weer wat beter voelt Joke!

  1. Ja ik kan soms hard reageren. Was echt niet goed. Hebben mij doorgestuurd naar neus, keel, oren maar die konden ook niets doen. Moest ook zo hard hoesten dat ik moest overgeven. Eventjes heavy 😀

   1. Maar wie weet hoe zwaar ziek je dan wel niet geweest zou zijn als je dat Covid-19 zélf gekregen zou hebben.. dan toch liever ziek van de vaccinatie denk ik hè..!

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.