een reiger op zijn nest – a herons nest (2 foto’s)

Een combinatie van factoren leidde er dan toch toe dat ik de plaats van de reigersnesten zou te zien krijgen. Op het eerste gezicht waren de reigers gaan vliegen… een kleine teleurstelling.

Maar toen ik verder inzoomde op de foto zag ik er dan toch eentje op zijn nest zitten. De foto is dan ook zwaar gecropt, de reigers zitten hoog in de bomen. (600 mm lens)

42 thoughts on “een reiger op zijn nest – a herons nest (2 foto’s)

  1. Reigers op hun nest zijn niet gemakkelijk in beeld te brengen, Joke. Heb ik ook al ondervonden, bij ons in de Brielmeersen. Maar deze heb je toch mooi weten te vangen in je lens.

  2. Wist je dat er hier in Enkhuizen een hele kolonie in het park zit in de bomen. Je moet dan nog uitkijken als je onder die bomen doorloopt hihi… Je foto’s zijn echt heel mooi gedaan Joke! Compliment!

  3. Reiger heeft altijd hoge nesten in de bomen. Bij ons is ook zo bij de weiland. Mooie nesten foto’s heb je gemaakt. Fijne week.

      1. Toen we hier pas kwamen wonen landden die heel regelmatig in onze tuin. De straat waar mijn broer woont heet zelfs ‘Reigersnesten’. Sinds men de boel hier dicht heeft verkaveld zijn die prachtvogels weggebleven…

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.