41 thoughts on “lentegevoel – spring feeling

  1. Het ontwaken van onze natuur. Een pracht om deze van dichtbij mee te maken waarbij ook verse lucht wordt geademd. Heel mooie foto’s !! Niet alleen dit blogje maar ook eerdere gepubliceerde berichten spraken mij een voor een aan.

  2. gemengd lente gevoel Joke, aan de ene kant de mooi opbloeiende natuur en aan de andere kant al die zieken en doden door dat verschrikkelijke virus, prachtige close-up van deze bloemetjes die alleen niet ziet als er sneeuw ligt 🙂

  3. Simpel en mooi Joke en …………………eetbaar vroeger (Héél vroeger) in Herselt ” Agter de Weireld ” gebruikte de kok die en nog andere ook !! Klasse restaurant gestopt en overgenomen door de zus van Sven Nijs ondertussen afgebrand ! Is dit geen goed wissedatje ?

  4. Mooi! Die madeliefjes kan je opeten en zijn bovendien nog een goed middeltje tegen slijm. Hoeveel je er moet van die vooraleer het werk, daar heb ik geen idee van.

  5. Oggot.. die klok! goed dat je ons eraan herinnert! 🙂
    Ben gek op madeliefjes.. ze doen me eigenlijk meer aan lange warme zomers denken dan aan lentes. Omdat je er als klein meisje ‘s zomers plukte om er kransen voor in je haar van te maken hè! 🙂

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.