Buggenhout – bos – forest (11pic)

Na een smakelijke lunch trokken we het bos in. De totale wandeling is iets meer dan 8 km maar zover houdt mijn rug/been dat niet uit. Dus gingen we voor de helft en werd het voor mij bang afwachten.

In gedachten had ik in de kapel al een kaarsje gebrand met het idee “baat het niet, dan schaadt het niet” maar eerlijk, het was me meer om de foto te doen 🙂

Het bos lag er stralend bij op deze zonnige dag in februari. Nog zen na de herfst en de winter en het had vrij goed de stormen doorstaan.

Waren we in de weer met ons plannetje en nr. 53 en 58 die ons parten speelden, we zouden toch ook eens buiten het bos een kijkje nemen tussen de weidse velden.

Niet alleen ons plannetje maar ook de natuur sloeg ons heen en weer, van lente naar herfst.

Vonden we de weg niet meer terug, we hadden alvast een slaapplaats gevonden. Na een stevige 4 km zat ons rondje erop. Wat we niet hadden kunnen fotograferen waren de ganzen, wegens te ver weg en een duo landbouwers die zich stilletjes afvroegen wat die twee vrouwen daar liepen te ploeteren door de modder en of we misschien wel een tikje hadden? Of misschien dachten ze alleen maar aan het voer voor hun dieren.

Fotorantje tufte weer naar de ene kant van Vlaanderen en ik met de auto naar de andere kant. Een sms’je bevestigde dat we veilig waren thuisgekomen en ongeveer gelijktijdig. We konden weer gerust zijn en dromen van ons volgend tripje.

36 thoughts on “Buggenhout – bos – forest (11pic)

  1. De eerste foto met eten ziet goed uit. Wat leuk dat jullie wezen wandelen geweest. Mooie omgeving daar te zien. Ik geniet van jou mooie foto’s. Fijne avond.

  2. Heerlijk zo’n boswandeling al was het vandaag koud en de wegen slijkerig.Bij wandelingen vertelt het lichaam je wel wat je aankan op dat moment maar toch weeral een frisse neus gehaald.

  3. Mooi dat de helft van de wandeling net lang genoeg was, zowel voor jou als voor de fotomomenten onderweg. Ik herken die spanning wel als je een wandeling op onbekend terrein bent. 😉

  4. Oef.. gelukkig gehaald dus.. als je loopt te dwalen kunnen de kilometertjes zich weleens ongemerkt aan één rijgen hè.
    ‘t Was er wel mooi.. maar die overnachtingsmogelijkheid leek me wat kouwelijk hahahaa!

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: