Pannenkoek – pancake

Vandaag heb ik geen pannenkoeken gebakken, eergisteren wel. Maar ik kwam er ééntje tegen in het bos. TWINTIG cm diameter. En zelfs de honing was voorzien. Smakelijk!

Today I didn’t bake pancakes, the day before yesterday I did. But today I came across one in the forest. TWENTY cm diameter. And even the honey was provided. Tasty!

40 reacties op ‘Pannenkoek – pancake

  1. Wat een grote boleet dat zie je goed op de 2 de foto.Ze ziet dat het een buisjeszwam is met een stevige brede steel.Mizzd heeft gelijk het is eekhoorntjesbrood een eetbare paddenstoel.Maar plukken is bij ons verboden in de Ardennen mag alleen op bepaalde plekken geplukt worden en ook beperkt.

  2. Beetje te vroeg voor Nationale Pannenkoekendag ( ja ja, dat bestaat hier.. volgend jaar is het op 20 maart! 🙂 ), maar een klepper van een paddenstoel is het wel!! Het lijkt wel eekhoorntjesbrood.. dat zou je kunnen eten.
    Smaakt wel anders dan een pannenkoek hahahahaa!

      1. Nee, als ze ouder worden dan wordt die bolhoed meer een pannenkoekenvorm hè.. kan wel tot 25cm groot worden dus je had één van de grotere gevonden! Ik pluk dat ook niet hoor.. er zijn vast ook giftige paddenstoelen die er heel erg op lijken..! Je zou ze maar door elkaar halen..!

      2. Ooit kreeg je die glaasjes gratis bij de pakken espressokoffie van Lavazza, heb er een hele stapel verzameld toen. Maar tegenwoordig drinken we uit dubbelwandige glaasjes die ik van m’n zusje kreeg.

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.