Nog een rondje Mispeldonk – another round of mispeldonk 2/2 (12 foto’s)

 

Het werd tijd om even te rusten en een slokje water te drinken.

 

 

Na de rustpauze stapte ik verder en dat vliegtuig dat maar boven mijn hoofd bleef rondvliegen en altijd maar terugkwam wou ik toch eens nader bekijken. Wat deed de Belgische luchtmacht daar? Foto’s nemen? Nu ik heb er eens eentje van hen genomen en ze zijn niet meer teruggekomen.

 

 

En dan laat ik de natuur maar weer voor zich spreken, tonderzwam, kortmossen en geknakte reuzen.

 

 

Dubbel klik op een foto om te vergroten – double click on a picture to enlarge

45 thoughts on “Nog een rondje Mispeldonk – another round of mispeldonk 2/2 (12 foto’s)

    1. Ah ik heb er ene gekregen 8 mei! Heb jij ook de operatie via de lies laten doen? Oei dat is al rap hé. De tweede staat mij ook nog te wachten maar hopelijk heb ik nog wat respijt.

     1. Neen, niet via de lies  maar van langs de zijkant. Het was een volledige prothese,  de andere kant moet inderdaad ook nog en heb dit te danken aan hevige reuma. Ik heb niet veel keuze. Dit is bij jou 2 maand eerder of bij mij, het was 21 juni van mij.  Ben jij al helemaal hersteld…. wil je het allerbeste wensen! Fijn weekend!

     2. Was bij mij ook THP geen kiné niets en ik ben helemaal genezen, een sneetje van ongeveer 12 cm. Zes weken met twee krukken, elke dag wat bewegen en veel rusten. 2.5 dag ziekenhuis. Ik heb coxartrose en heupdysplaxie. Waar ben je geopereerd? Ik in Diest. Goed herstel en 👍👍👍 voor de volgende operatie!

     3. Ik ook 6 weken krukken waarvan 3 weken met 1 maar door de reuma is dit wat meer gecompliceerd en mijn genezing gaat daardoor niet zo vlug…. Door mijn reuma komen daar nog eens problemen bij. Ik in Roeselare met 4 dagen ziekenhuis en 3 maal per week kiné maar kiné heb ik al jaren …. Bedankt voor je reactie ! Groeten

     4. 3 weken 1 was ook de regel, maar ik had een bijkomend barstje. Ik wens je veel succes en beterschap en toi toi als je helaas nog een moet geopereerd worden. Duim, duim, duim

 1. Alweer een prachtige fotoreeks van dit mooie domein, Joke. Ik ben er zeker van dat de foto’s die de luchtmacht heeft genomen lang niet zo mooi waren. 🙂

 2. Prachtige serie weer, Joke. Maar dat kan ook bijna niet anders wanneer je op zo’n mooie dag aan de wandel bent in zo’n prachtig natuurgebied maakt. Vooral die dode boom vind ik fascinerend.
  Dat vliegtuig is beschilderd met de zwartwitte banden van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog.. Waarschijnlijk heeft het toestel deelgenomen aan één of meerdere herdenkingsvluchten.

 3. WoW wat een gaaf rondje en foto’s Joke, stukken beter weer dan wanner ik dit nu schrijf
  volop herfst met veeeeel wind en regen

  Groet, Bram

 4. Lijkt wel militaire vliegtuig. Was niet schrikken geweest Joke.
  Mooie foto’s uit de natuur.
  Prachtig om te genieten.
  Fijne avond.

 5. Hihi.. werd je in de gaten gehouden Joke? 😛
  Prachtige collages weer! Die klissen, onder je foto van het gele boerenwormkruid.. díé kom ik niet graag tegen als ik met de hond op pad ben. Dat zijn echt rotdingen voor langharige honden.. ze hangen er altijd aan en laten niet meer los..! 🙂

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.