rondje Mispeldonk – round of mispeldonk 1/2 (16 foto’s)

Dinsdag 10 september zag het vooruitzicht van het weer er goed uit 20°.

In het weekend veel binnen geweest bij de lange mannen (basketbal) en heel lang TV gekeken want mijn favoriet in het tennis, die nog overblijft na Clijsters en Henin, Rafa Nadal speelde de finale van de US Open. Dat begon om 10 uur ‘s avonds maar dat eindigde pas na een 5 uur durende wedstrijd. De maandag even doorgeslapen dus. Mijn kleindochter was er ook niet 🙂 gelukkig!

Ik had nog wel zin in een rondje natuur op de mispeldonk. Het gebied is groter dan andere natuurgebieden en ik hap dat niet in één keer. Heb een heel nieuw stuk verkend maar er blijft nog te verkennen terrein over. Trouwens in de zomer met al de bloemen in bloei moet het weer een ander uitzicht geven, nu waren ze al ver uitgebloeid en de beheerders waren al takken van de bomen aan het kappen.

Natuurlijk liep ik met kaart in de hand de verkeerde richting uit. Dan heb ik er de GPS van mijn gsm maar bijgenomen. Nochtans was er een wegwijzer 🙂

 

Verkeerd gelopen zat ik op het binnendomein van een groep assistentiewoningen. Die mensen zaten daar mooi in het groen maar zagen ook maar af en toe een kat voorbij komen, dus ze waren blij dat ik er langs liep, iets nieuw om over te praten. Ik werd wel welkom geheten door de geitjes.

Dan uiteindelijk toch de goede richting gevonden en binnen in het domein. Ik laat jullie genieten van de foto’s die spreken voor het domein. Aanklikken om te vergroten – double click a picture to enlarge.

wordt vervolgd

 

35 thoughts on “rondje Mispeldonk – round of mispeldonk 1/2 (16 foto’s)

  1. Ook al was je eerst verkeerd gelopen, Joke, je bent er toch weer in geslaagd om super knappe foto’s te maken van dit domein.

  2. Hihi.. zo’n mooie wegwijzer en dan nog verkeerd lopen..!
    Maar goed.. hadden die mensen inderdaad ook weer eens wat ander gezien.. dat zoemt nog weken rond daar hahaha!
    Heel mooie foto’s weer!

  3. Clijsters en Henin keek ook graag ernaar. Clijsters is weer bezig om tennissen. Ze wilde weer terug om te doen. Je hebt wel mooie wandeling gemaakt. Leuk dat je ook geiten en paard tegen kwam. Iemand heeft vast wel handschoen verloren. Mooie natuur om te zien. Mooie foto’s. Fijne dag.

  4. Wat een prachtig domein .Bedankt voor de tip is me onbekend maar zal ik volgend jaar zeker eens bezoeken.wat ziet alles er toch nog mooi groen.

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.