Fort van Duffel 2/2 (17 foto’s)

Het was een vrij winderige dag en zeker om foto’s te nemen van insecten, vlinders of libellen. Iets heel mooi blauw was aan het rondfladderen maar ging niet zitten, een parend koppel vloog ook een hele tijd rond mij, helaas die hadden geen tijd om te zitten. Gelukkig kon ik dan toch twee libellen fotograferen die wel model wilden staan.

En dan maar verder wandelen en het natuurschoon ontdekken.

In een nabij gelegen tuintje zag ik deze.

 

De paarden hadden even interesse maar het gras was groener.

 

DIT VESTINGWERK HEEFT WEERSTAND GEBODEN TOT DE LAATSTE OGENBLIK

Toen ik terug thuis was, viel de regen uit de lucht. Dank KMI goed ingeschat 🙂

 

DUBBEL KLIK OP EEN FOTO OM TE VERGROTEN – DOUBLE CLICK ON A PICTURE TO ENLARGE
einde
Advertisements

42 thoughts on “Fort van Duffel 2/2 (17 foto’s)

 1. Dit is ook weer een heerlijke serie. Zowel de overzichtsfoto’s als ook de detailfoto’s zijn mooi om te zien. Goed idee om er toch opuit te gaan en een geluk dat je op tijd voor de bui weer binnen was.

 2. hahahaha, dus je liep ook eens een blauwtje. Doe ik zo vaak in de natuur hihihi, maar wat je liet zien was weer heerlijk en erg mooi. En menige padenstoel ook al ontmoet, De grond is er vocht genoeg ervoor en als mensen deze met rust laten en ze niet vertrappen kunnen ze ook doorgroeien in hun vormen. Ik geniet ook steeds als ik weer eens een bijzondere zal ontmoeten. Slechts door de knieën gaan voor hen lukt me nog niet.;)) Maar die boomstronk bij dat water liet mij even fantaseren want aan de rechtse kant leek het net op zo twee vogels ineen.Zeker een mooi uitstapje waar natuurleven je omhelsde. Graag je fotoserie en blog gelezen. Natuur groetjes en geniet van het onverwachte op je pad.

 3. Wat heb jij weer mooi gewandeld. Natuur is daar zo mooi om te zien. Je ziet ook van alles. Lijkt mij wat om te doen. Ik hou wel van. Helaas is nog veel te doen bij ons. Maar gelukkig kan ik jou foto’s van genieten van deze prachtig natuur. Fijne dag.

 4. Oh ja.. die felle blauwtjes.. daar ben ik ook weleens naar op jacht geweest, maar die vliegen maar en vliegen maar en gaan bijna nooit zitten hehe. Maar déze heb je er dan toch héél mooi op!
  Héél mooie omgeving daar hoor.. ik geniet mee. Ik herken hop en eekhoorntjesbrood.. het najaar komt eraan hehe.
  Een mooi monument ook. Maar ‘de ogenblik’.. is dat Vlaams? of een schrijffout? 😉

  1. Volgens mij is het ‘het ogenblik’ maar in het monument staat ‘de’ dus heb ik dat maar overgenomen. Ik weet het dus niet, heb er al zitten naar zoeken op internet, maar noppes…

 5. och och och joke wat een feest is dat geweest, denk jij ook als je goed kunt lopen dat het leven zonder lopen zóveel minder is 🙂
  we mogen ons gelukkig prijzen hé ❤

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.