Nijlen – Belgium

Na mijn kleine wandeling in Lier ben ik rustig doorgereden naar taverne De Beemden in Nijlen (provincie Antwerpen). Ken de regio absoluut niet en had op het web een gelegenheid gezocht om een koffietje te drinken aan het water. Het uitzicht beviel mij fantastisch! Zeker een streek om terug te komen absoluut voor wandelaars en fietsers!

 

Mijn uitzicht met mijn koffietje – a coffee with a view

After my little walk in Lier, I drove on to the tavern De Beemden in Nijlen (province of Antwerp). I don’t know the region at all and had searched the web for an opportunity to drink a coffee near the water. I enjoyed the view! Definitely a region to come back for walking and biking.

Dubbel klik op een foto om te vergroten – double click on a picture to enlarge

27 thoughts on “Nijlen – Belgium

  1. Ik ken het daar allemaal op mijn duimpje.Als je ooit deze richting nog eens uitkomt, wil ik je nog wel een paar heel mooie plekjes tonen JokeDe beemden is dan ook een heel mooie locatieen de foto’s tonen dat erg goed aan

  2. Mooi he Joke opvallend dat het water ook een groene schijn heeft (mogelijk door de warmte) laatste foto is een pareltje he Aan de linkerkant juist achter die bocht was er vroeger een afgesloten domein waar men everzwijnen kweekte ! Een van die verzorgers toen kwam in de beemden zijn koffie……………….met x drinken. Dit is zeker30 a 40 jaar geleden en het koppel die de taverne toen begonnen open houden (dezelfde ??) waren pas afgestudeerd in leuven Pol en soc hadden ze gedaan met succes Is dit geen wisedatje Joke ?? Grts

  3. Prachtig kleine wandeling heb jij gemaakt. Alles klein beetje helpt. Je omgeving is daar zeker de moeite waard om te wandelen. Echt schitterend!

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.