Etang de Pécrot – Lac de Pécrot (8)

Click on a picture to enlarge – klik op een foto om te vergroten

 


Het was niet mijn dagje toen…. Liep een visser zijn haak uit de grond waaraan twee lijnen bevestigd waren…heb me heel hard verontschuldigd, gelukkig hadden er al twee voor mij het ook gedaan en het was nog geen 10 u in de voormiddag. Dat beloofde 😎! 

Advertisements

31 thoughts on “Etang de Pécrot – Lac de Pécrot (8)

 1. Heel fraaie fotoreeks, met een mooi overzicht wat er aan de vijver te vinden is ! En die visser, tja… ze weten toch dat fotografen geen oog hebben voor hun lijnen 🙂

 2. Hihi, het was misschien jouw dagje niet maar zeker niet die van de visser als er al tig mensen over die lijn gestruikeld waren. Gelukkig ben je er heelhuis van af gekomen zodat je ons weer op een mooie compilatie foto’s kan vergasten!

 3. Als die visser deze knappe foto’s zal zien, dan zal hij u dat ongelukje wel vergeven Joke ! De foto met alleen dat plantje rechts op de voorgrond tegen een volledig onscherpe achtergrond vind ik supermooi !

 4. De visser en jij had wellicht zijn dag niet maar jij wel heel wat hoor Joke aan je mooie foto serie te zien. En ja die Kleine Rode Weekschildkevers (Rhagonycha fulva) die maken zich helemaal niet zo druk . Kwam die ook veel tegen deze week op menig kruisbloemige en deze hadden het slechts druk met de vrouwtjes. Doen volgens mij ook niets anders 😉 en de visser moet dan zijn haakjes en lijnen ook maar elders gaan uitzetten. : ))

 5. Qua foto’s was het een prima dagje!
  En die visser? als er al twee over waren gestruikeld, had er bij hem wel een lichtje kunnen gaan branden dat ie de boel wat opvallender moest maken hè, een emmer eroverheen of zo?… of die haak ergens anders neerzetten? niet zo’n slimmerd hoor!
  Groetjesss!

  1. Neen dat is juist, zijn zoon en zijn hond hadden de haak uitgelopen en ik had een babbeltje gedaan uit beleefdheid omwille van zijn hondje maar was op dringend op zoek naar een plek om te gaan liggen want had een bloeddrukval 😀

 6. tja je zal te veel gefocust geweest zijn op al wat je wou vastleggen, k zou dat ook tegenkomen 🙂
  het leverde je alleszins mooie plaatjes op!

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.