Hallerbos – The Blue Forest

click on a picture to enlarge – klik op een foto om te vergroten

 


Hallerbos – ‘The Blue Forest’ – is the most important and most extensive forest area between Zenne and Zoniën. The forest is a crowd favourite thanks to the beautiful purple carpet of bluebells, which bloom around mid-April. The giant Sequoia trees also make a visit to this forest more than worth it.

 

Het Hallerbos is het belangrijkste en meest uitgestrekte bosgebied tussen Zenne en Zoniën. Het bos is een publiekslieveling dankzij het prachtige paarse tapijt van wilde hyacinten, die bloeien rond midden april. Het gevarieerd reliëf zorgt voor heerlijke wandelmogelijkheden en maakt een bezoek aan dit bos meer dan de moeite waard.

31 reacties op ‘Hallerbos – The Blue Forest

  1. Wat een sprookjesachtig mooi bos! Duitsland heeft zijn Black forest/ Zwarte woud/ Schwarzwald. ik wist niet dat wij een Blauw bos / Blue forest hebben 🙂 Prachtige foto’s, Joke!
    Groetjes, Heidi

  2. ’t Hallerbos is elk jaar weer opnieuw een unieke belevenis, zowel voor wandelaars als voor fotografen. Mij stoort het enorm dat nog steeds teveel mensen in de blauwe bloemetjes gaan lopen of hun hond(en) er vrolijk laten in rondlopen. De boswachters kunnen niets doen, ze hebben geen enkele bevoegdheid om een boete ofzo te geven. ‘k heb zelfs dwaze mensen gezien die een toezichter gewoon uitlachten en de man gewoon negeerden. Er is nog veel werk aan de winkel hé. Je fotografie impressie van het Hallerbos is er boenk op. Kan zo aan de muur.

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.