minder bloggen – less blogging

Wegens cataract problemen lukt het niet meer om alle dagen langs te komen op jullie blog en te bloggen. Volgende maand twee oogoperatietjes en hopelijk is eind april alles weer genormaliseerd.

Due to cataract problems, I can’t manage to come every day on your blog and blogging. Next month two surgeries are planned and hopefully at the end of April everything will be wright.

53 thoughts on “minder bloggen – less blogging

  1. Ik denk en voel met je mee Joke want voor een fotograaf is slecht zien een pretbederver..In mijn omgeving ken ik verschillende kennissen die zich ook hebben laten opereren en die heel gelukkig zijn met het resultaat en en goed hersteld zijn in vrij korte periode.Veel sterkte en tot gauw.

  2. Ah zo! Dat is even minder leuk.. maar die operaties stellen tegenwoordig inderdaad niet veel meer voor.. ben al met verschillende familieleden naar het ziekenhuis mee geweest voor staaroperaties en het is zó gepiept. Veel sterkte en succes gewenst.. en over niet al te lange tijd zal het een wereld van verschil zijn wat je ziet! 🙂
    Groetjesss!
    ( en nu hoop ik maar dat je dit allemaal kunt lezen..! :-P)

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s