37 thoughts on “After the storm – na het stormweer

 1. …het beeld is kunst Joke, graag ontving ik van U, indien mogelijk, waar dit opgenomen is…de begraafplaats in het hartje van Libramont, waar ik onlangs was, staat vol met zulke prachtige grafstenen en puur om mijn fotografisch geheugen te testen vraag ik dit, het kwam mij onmiddellijk bekend voor…of ben ik verkeerd?

  1. Dag René, eindelijk is het ervan gekomen tussen de niesbuien, snotvallingen, ontstekingen door even de plaats op te zoeken van deze grafzerk. De plaats is Evere. Groetjes, Joke

 2. het geeft goed weer hoe een mens soms erbij kan zitten, in de knoop met zichzelf, het niet meer zien zitten enz. Mooi vastgelegd met die bladeren om haar heen

 3. Goede morgen Joke. Wat een mooie foto plaatste je hier, je hebt het novembergevoel perfect in deze opname weer weten te geven!

 4. Zat jij er zelf ook zo bij Joke, na die storm? 🙂 Ik vond het al met al hier wel meevallen.. en gelukkig maar want ik ben niet verzot op harde wind, vind het beangstigend, al dat natuurgeweld.
  Groetjesss!

 5. Erg mooi beeld. Ze is net als ik niet blij met zo’n stormweer.Chapeau dat jij je naar buiten waagde. Ik ben veilig binnen gebleven daar alle natuurgebieden niet toegankelijk waren.

 6. Mooie beschrijving van het gevoel…:-)
  Ik hoop dat je’r goed bent doorgekomen, Joke?… Het was wel de moeite… amai…

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.