company – gezelschap

 

hond-4647

Tijdens mijn laatste wandeling kwam deze hond langs de afsluiting van een beek naar me toegelopen. Hij is rustig een stukje meegewandeld en ik vond hem aangenaam gezelschap.

Advertisements

30 thoughts on “company – gezelschap

 1. Vreemd hoe bepaalde momenten een impact hebben. Zo kwam ik tijdens mijn pilgrimstocht naar Santiago ook een hond tegen. Een Duitse herder die naar ons kwam toegelopen. Onwetende dat het dier geen kwade bedoelingen had, had ik mijn wandelstokken in aanslag om hem een oplawaai te verkopen. Lynny mijn metgezel had duidelijk meer kennis van honden dan ikzelf en begon hem meteen te knuffelen. Uiteindelijk stapte de hond 4 dagen met ons mee en lieten we hem achter bij een landbouwer in Lugo.
  Bij mijn terugkomst in België ging ik op zoek naar een viervoeter die bij ons past, sindsdien is Pintxo, een Weimaraner, ons nieuw familielid.

  1. Heel gek hé en prachtig verhaal. Ik ben altijd een beetje wantrouwig naar grotere honden, heb er zelf twee maar kleinere. Natuurlijk die dieren ruiken aan mij katten en honden, nu besef ik dat en ik probeer er dan ook tegen te praten en ja hoor ze vertrouwen je meer. Dit was een heel braaf dier.

 2. Je kunt zien dat het een lieve hond is, daar wil ook wel een stukje mee om…………..
  de foto is top en wat een model!!
  liefs een groetje
  Christiene.

 3. Loslopende honden zie je hier niet meer in de grote stad.. áls je er eens eentje ziet, heeft ie meestal een doorgebeten stuk touw om z’n nek..! 😦
  Deze hond woonde waarschijnlijk daar ergens in de buurt.. en vond het gezellig om met jou mee te lopen.. voelde vast dat jij een hondenvriendin bent. 🙂
  Groetjesss!

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s