52 thoughts on “Flood plain panorama

  1. Dank je

   Verstuurd vanaf mijn iPhone

   > Op 21 feb. 2016 om 09:32 heeft Photography a way to live het volgende geschreven: > > >

 1. Wat een schitterende foto’s maak jij toch… ‘k zal hier toch een beetje meer moeten langskomen 🙂
  Fijn weekend Joke!

 2. Na het even doorbladeren van je blog én met heel veel plezier, kan ik niet anders dan zeggen dat jij mooie foto’s blijft maken meid!
  OT; ik ben al een weekje van het gips af en doe nu volop oefeningen om alles weer wat soepel te krijgen. Bedankt om er naar te vragen hé en maak er een mooi weekend van!

  1. Jij ook hé Gerdaake, geniet ervan!

   Verstuurd vanaf mijn iPhone

   > Op 20 feb. 2016 om 11:11 heeft Photography a way to live het volgende geschreven: > > >

  1. Dank je

   Verstuurd vanaf mijn iPhone

   > Op 20 feb. 2016 om 10:18 heeft Photography a way to live het volgende geschreven: > > >

 3. “Ben af en toe een beetje eigenzinnig, kan ook tegenvallen :-)” schrijf je in je antwoord op mijn commentaar. Ik kan hier maar één ding over zeggen Joke: Blijf aub eigenzinnig!!. Jij maakt de foto, jij bepaald datgene je ziet ook werkelijk op je sensor komt te liggen. Dat bepaald JOUW foto. Wees geen foto(copy)graaf, maar blijf jezelf met een eigen fotografisch inzicht. Ga je een keer op je bek, dan leer je daar van, maar wees vooral jezelf en onderscheidt je je van de rest.

 4. Natuurlijk is de foto mooi, natuurlijk is de foto scherp en gedetailleerd, natuurlijk is de reflectie op het water mooi, maar wat mij eigenlijk het eerste opviel aan deze foto is de plaats van de waterlijn in deze foto. 1/3 deel van de foto gevuld met het werkelijke beeld, en 2/3 deel van de foto wordt in beslag genomen door het spiegelend wateroppervlak waarin dat beeld wordt gespiegeld wat in het bovenste deel niet wordt gezien. En dat is het oog van de fotograaf. Werkelijk mooie compositie. Prachtig camera standpunt. Ik heb de foto vergroot zitten bekijken, nee eigenlijk heb ik zitten genieten.

  1. Dank je Michel. Ben heel blij je standpunt te horen want je hoort zo dikwijls dat het 1/2 moet zijn maar helaas vond ik dat hier niet mooi, er was teveel moois op de voorgrond en dacht er nogal wat negatieve kritiek op te krijgen. Ben af en toe een beetje eigenzinnig, kan ook tegenvallen 🙂

 5. prachtig joke,
  wat een beeld,
  wat is het overal nat hé.
  ik liep van de week ergens en stond gewoon “vast” in het water:-)
  kon geen kant meer op als terug 🙂
  heftig 🙂

 6. Ik heb mezelf ook wel eens gewaagd aan panorama. Het is op zich niet moeilijk om een panoramafoto te maken. De truc is om een mooie panoramafoto te maken. Heel mooi gedaan.

 7. Prachtig beeld Joke en de grond is v erzadigd en overal staat water en dit zal vrees ik niet gauw verdwijnen want zaterdag en zondag verwachten ze weer een serieuze hoeveelheid.

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: