29 thoughts on “het Vinne

  1. pas op Willy, ik ben van een klein boerengat in W-Vl en woon achter het station in Leuven, net niet Leuven zelf :-). Want dat is hier ook nogal iets ze na die fusies, de gevoeligheden zijn er nog niet uit en da is toch al meer dan 30 jaar hé. Maar Zoutleeuw als je in de buurt bent moet je het eens bezoeken, natuurlijk als je er al niet voorbij bent! (das om René een beetje te plagen 😀 )

 1. …eu Zoutleeuw is géén piepklein dorpje maar een stad, ze zullen het daar niet graag horen Joke…jij loopt zo maar door mijn achtertuin, toch ongeveer, Het Vinne is een natuurlijke waterplas waar jij een naar mijn smaak heel mooie foto gemaakt hebt, het lage opname standpunt geeft een enorm beeld, heel mooi Joke…groetjes van rené

  1. ja een stad, met 8.000 inwoners. Het boerengat waar ik vroeger woonde had er 3.000 :-D. Maar wie het kleine niet eert is het grote niet weerd nietwaar René? En achtertuin? Jij zit toch meer de kanten van Heks of zo niet? Zal de kaart eens bestuderen!

 2. Wat een knappe én verkoelende foto Joke! Nog even aan de waterkant blijven hé om er die mooie waterlelies te zien ontluiken en er voor ons weer mooie opnames van te maken!

 3. Dat lijkt me een heerlijk plekje. Aan de rand van het water helpt bij de huidige temperaturen niet meer om verkoeling te vinden, heb ik gisteren ondervonden. Ik denk dat ik me morgen maar in de vijver moet laten zakken, want ik heb het intussen helemaal gehad met die belachelijk hoge temperaturen in ons normaal toch zo gematigde klimaat.
  Zet ‘m op morgen, Joke, houd het hoofd koel!

 4. Hahaha.. de reacties en jouw tegenreacties zijn erg grappig om te lezen! 🙂
  Het Vinne.. en dat is bij Zoutleeuw? ik ken het niet hoor.. maar het ziet er heel mooi uit.
  Groetjesss!

  1. Hahaha.. rené is het hier niet mee eens lees ik hierboven… en ik zocht het op en het staat er ook op wiki.. ‘Zoutleeuw, stád in de Belgische provincie Vlaams-Brabant’.. hahaha! maar goooh, vlakbij St. Truiden waar ik nu hele lieve kennissen heb wonen.. misschien kom ik er dan binnenkort weleens, in dat Vinne. Is in ieder geval een idee! 🙂

 5. een bloem tussen de bloemekes dan 🙂
  het vinne, daar wil ik ook wel eens een wandelke doen

  1. ooit eens daar gestopt met Martine op doorpassage, enkel een blik geworpen en een koffietje gedronken 🙂
   het smaakte naar meer
   nee, boven de 25° ga ik niet op uitstap, t zal wel eens passen

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.