Villers Abbey-abdij van Villers

 

Op Paasmaandag werd ik uitgenodigd om een uitstapje te maken naar deze abdij. We stelden vast dat er festiviteiten waren. Ik ga zeker nog eens terug als er minder mensen zijn en geen kraampjes.

 

Wie meer wenst te weten over de abij kan hier terecht.

Who wants to read about the abbey, click here.

Klik om te vergroten/click to enlarge

Advertisements

57 thoughts on “Villers Abbey-abdij van Villers

 1. knap gedaan, bijna geen kraampjes of mensen te zien Joke, prachtige detail foto’s en interessante plek voor een foto shoot, ik begrijp dat je daar nog eens terug naar toe wilt

 2. Ondanks de kraampjes en de vele mensen heb je toch enkele mooi plaatjes weten te schieten, Joke. De abdij lijkt me alvast en bezoek waard.
  Groetjes !

 3. De tand des tijds is hier overduidelijk te zien! Jammer dat de oude gebouwen weg zijn, want het was een imposant bouwwerk! Nah zo trekt het ook nog veel bezoekers. Interessante informatie en mooie foto’s Joke!

 4. Joepie, je hebt me dus op mijn wenken bediend en een schitterende fotomontage van dit al even schitterend gebouw op je blog gezet, bedankt Joke!

 5. Kijk hier zou ik nu ook wel eens naar toe willen gaan, maar je je kent het druk druk druk en geen tijd. 😉
  Prachtige foto’s!

 6. Dag Joke, een aantal jaar geleden ben ik daar geweest, prachtig om daar foto’s te nemen. Je hebt er een prachtige collage van gemaakt. Ik wens je een fijne avond toe. Beste groeten van Luc.

 7. Indrukwekkende plek voor een fotosessie, Joke. Je hebt de storende elementen knap weten te vermijden, maar je mag wat mij betreft best nog eens terug gaan om op een rustiger moment nog wat meer vrijheid te hebben in je standpuntbepaling, want zo’n geweldige ruïne verveelt niet snel.

 8. Ja.. dat vind ik ook altijd jammer…als er kraampjes voor de mooie dingen staan. Voor een dagje uit is het wél leuker natuurlijk, maar voor de foto’s een stúk minder! Ik zag bijv. Gent de allereerste keer tijdens Gentse Feesten.. niét zo slim! 😉
  Groetjesss!

 9. Prachtig die vrijheid en openheid in het Belgische land Joken. Hier spijkert men bijna overal een hekje omheen. Je hebt de drukte behoorlijk buiten de foto’s weten te houden maar met dat soort dagen heb je nou eenmaal veel mensen op de been

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.