Haller-bos-hyacint (bluebells)

Toen ik terug kwam van Sint-Pieters-Leeuw ben ik gisteren even gestopt aan het Hallerbos om te kijken hoever de hyacinten klaar zijn voor de grote bloei. Het is nog net even te vroeg. Alleen vrees ik dat de bladeren van de beuken tegen volgend weekend al fel gegroeid zijn en het zicht zullen beperken.

.Je kan alle informatie volgen op Hallerbos

wilde hyacint

Hallerbos

 Klik om te vergroten/click to enlarge

Advertisements

33 thoughts on “Haller-bos-hyacint (bluebells)

 1. Ik vind het er daar nu al mooi uitzien.. maar ik weet hoe schitterend het kan zijn als de boel écht los gaat! Helaas alleen van foto’s hoor.. ben er nog nooit zelf geweest al zou ik dat zoooo graag eens willen. Misschien..misschien..! 😉
  Groetjesss!

 2. Dag Joke, ik ga er de volgen de week naartoe. Je hebt er weer twee mooie foto’s van gemaakt. Ik wens je een fijne dag toe. Beste groeten van Luc.

 3. Zijn dat nu boshyacinten? Men beloofde me wat zaad ervan om tussen mijn bomen te zaaien en als ik jouw mooie foto er van bekijk zal het zeker een verrijking van mijn tuin zijn!
  En ik hoop dat jij ook een rijke week hebben zal Jokelief!

 4. Een mooi voorsmaakje Joke, nu is het nog even wachten op de boshyacinten. Het licht beperken, dat is voor een fotograaf toch geen probleem, een statief doet wonderen.

 5. Het levert nu toch ook al mooie beelden op, Joke, vooral de tweede foto is een plaatje.
  Ik heb ze hier nog nooit ergens in het bos gezien, maar gelukkig verschijnen er steeds meer in ons voortuintje. Die zijn trouwens nog lang niet zo ver als de jouwe, maar het is dan ook nog steeds erg vroeg in het jaar en we zitten hier toch een stukje noorderlijker.

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s