vier kijkers

Marcel-Vanthilt

Advertisements

65 thoughts on “vier kijkers

  1. An excellent live portrait captured in exactly the right moment. His expression is simply fantastic, and the photograph works really well in black and white.

  2. jij kunt wel erg goed portretfoto’s maken…Marcel van Tilt is nu niet bepaald een mooie man, maar de manier waarop jou foto getrokken is geeft het iets moois en natuurecht…ook die van Ann Ceurvels was prachtig maar die zit momenteel wel in haar topjaren en is héél wat mooier dan een aantal jaren geleden….proficiat meid.

  3. Marcel mag er wel zijn. ‘Was’ van een bepaalde politieke strekking, maar voor de rest een man van de wereld, aangenaam, rechtuit, grappig. Mooie foto.

  4. … hand enigzins verstopt duwt zijn oorschelp naar voor alsof hij doof wordt…het zou mij niets verwonderen…of was jij aan het fluisteren Joke…groetjes van rené

    1. Neen toch niet iedere dag maar soms wel 3x per week en dan spreek ik niet van de foto’s die ik neem voor de basket en andere vrijwilligersorganisatie’s 🙂 Ik bewaar ze op een externe schijf. Vroeger op cd maar die blijven niet goed max. 5 jaar dus overgezet.

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s