42 thoughts on “STAM

 1. Je ziet zo dat jij plezier hebt aan uw hobby, en als je dan zo’n onderwerpen tegenkomt, dan kan je meteen aan de slag

 2. Ik moest ff goed kijken, maar je hebt er een eigen kunstwerk van gemaakt en verdraaid goed moet ik zeggen 😉

 3. Zeer originele invalshoek Joke. De foto past perfect bij het onderwerp. Ben zelf naar het MAS geweest en het STAM staat ook op de lijst voor één van de volgende weken.

 4. Heel knap gedaan, die symetrie vond ik zo ‘raar’ overkomen. Ik zie dat je een foto hebt gespiegeld, een zwart wit bewerking en het negatief ervan. Toegeven, ik had het eerst niet door, maar zoveel symetrische toevalligheden, dat is wat té. Over de vraag ‘waarom’ je dit doet, daar begin ik niet over. De artiest heeft altijd gelijk, zo heb ik al lang geleden geleerd… Heel knap werk Joke !

 5. Dag Joke, dat heb je weer mooi gedaan, een zeer mooie foto, proficiat. Ik wens je een fijne avond toe. Beste groeten van Luc.

 6. Een schitterend museum dat niet voor niks al enkele prijzen in de wacht sleepte…
  Sorry, mijn server lag plat zodat ik nu pas kan reageren… Fijne zondag verder nog Joke!

 7. Leuk Joke, die prachtige zwart/wit fotografie, van je! Een enkele keer doe ik dit ook en het boeit me steeds meer! Groet, NANNE

 8. “Een prachtige cultuurhaven aan de oevers van de Leie.” Dat is het wel de Bijlokesite en je doet het alle eer aan met je uitzonderlijke creatie van deze foto 🙂

 9. Leuk idee negatief en positief op een foto naast elkaar. Dat vroeger in de donkere kamer haast onmogelijk te maken. Lang leven de digitale fotografie!!

 10. …soms is het moeilijk Joke, en dikwijls begrijp ik het niet van jouw foto’s…wees maar Van Gogh zoals iemand beweert…dat is heel mooi dan…groetjes van rené

 11. Meestal ga ik 1 keer per jaar naar Gent..volgende keer ga ik er zeker zeker eens aanlopen
  Zeer speciale kijk op de dingen heb je.Zeer origineel

 12. daar heb ik met bewondering naar gekeken…

  bijzonder mooi Joke…

  zelf vond ik het moeilijk om er te fotograferen; ik ben benieuwd…

  prettig weekend

 13. Het is goed om het verleden levend te houden. Ik verbaas me er (met het klimmen der jaren) steeds meer over hoe gemakkelijk dat verleden kan verglijden in vergetelheid.

  Gr. en een fijn weekend,

  Henk

  P.S. Mooi in beeld gebracht!

 14. Dag Joke, hier is ie dan, ‘de verdwenen foto’. Die heeft een paar weken geleden heel eventjes op jouw blog gestaan en ik was jou te vlug af. Ik denk zelfs dat ik diezelfde dag ook op die plaats gestaan heb. Had je twijfels over de foto? Niet doen. Als een foto vanbinnen goed voelt laat hem dan maar los. Dat de helft van de wereld er anders over denkt is niet jouw probleem. Wees maar een beetje Van Gogh. D.w.z. doen wat jij denkt dat goed is en niet doen wat je denkt dat anderen goed gaan vinden.
  Dit is een leuke creatieve compositie. Heb je nog andere verborgen schatten? Gooi open die koffer ;-).

  1. Haha ik had er die dag al eentje gepost, daarom verdween hij uit het zicht, even. Neen ik heb er niet aan getwijfeld, ik heb tijd in de bewerking gestoken en vind het geheel leuk. We konden de tentoonstelling met die blauwe kisten niet binnen, dat vond ik jammer want ik had jouw foto’s gezien, prachtig blauw.

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: