RedBall

Kurt Perschke over RedBall “Op het eerste gezicht lijkt dit werk te gaan om de rode bal als een object. De ware kracht van dit project is echter wat de RedBall kan teweegbrengen bij diegenen die er mee geconfronteerd worden. Mijn interventies zijn een uitnodiging om een antwoord te verbeelden op de vraag ‘wat als?”

Morgen is de RedBall te vinden in het stadspark tussen 12 u – 20 u te Leuven (laatste dag)

Advertisements

43 thoughts on “RedBall

 1. Hello Joke ,
  Kurt Perschke sur RedBall “A première vue, ce travail pour obtenir la boule rouge et un objet. La véritable force de ce projet est que l’RedBall peut apporter à ceux qui sont confrontés. Mes interventions sont une invitation à répondre à imaginer la question «et si?”

  Demain, c’est la RedBall se trouve dans le parc entre 12 h – 20 h à Louvain (dernier jour)

  Si je comprends bien c’est une oeuvre d’art qui se déplace !
  Ik begrijp dat dit een kunstwerk dat beweegt!
  Amitiés

 2. Een grappig gezicht zoals jij het op foto zet!
  Alsof het gebouw gaat splitten! 🙂
  Gr.
  P-TER
  @ Ik werk momenteel aan een website en die draait op proef. Zo zet ik in september alles gelijklopend met skynet. Jij bent van de rappe die het al gevonden hebt! 🙂 Daar mag:kan je ook steeds reageren. (Dit is voor mij goed om te zien of alles goed is en als alles goed blijkt schakel ik over!)

 3. Leuk project dat je heel mooi in beeld brengt. Doordat je het fotografeert werk je ook mee aan het project!
  Jammer dat ik niet in Leuven moet zijn eerstdaags…

 4. Wat als dit nu de dikke neus was van een nieuwsgierige clown die een frisse neus wou halen, een bijensteek kreeg waardoor zijn neus opzwol en daar nu vast zit in dat raam. Iedereen maar foto’s maken van die neus en niemand die de arme clown helpt. (C) Peter Beyen 🙂

 5. Een aandachtstrekker is het in ieder geval. Sommigen zullen wel niet weten wat z’er zich allemaal bij moeten voorstellen.
  Onze Jan Hoet zou het wel (opnieuw) kunnen uitleggen.

 6. Is wel een immens groot ding.Niet ongevaarlijk voor wie er voorbij rijdt want deze rode bal trekt alle aandacht naar zich toe en dat kan ongelukken veroorzaken.Weer wel knap in beeld gebracht Joke.In het park staat hij natuurlijk veilig.

  1. Meestal stond hij in het stadscentrum op plaatsen waar er vooral voetgangers en fietsers passeren. Maar inderdaad het is een aandachtstrekker en als er auto’s in de buurt komen en niet opletten :). Er loopt ook meestal veel volk rond, hele klassen die gaan kijken.

 7. Mooie symmetrie Joke, knap in beeld gebracht ; heb t project van op afstand gevolg, het speelse van dit initiatief spreekt me enorm aan. Hopelijk rollen ze de bal richting Puurs 😉

Reageren mag altijd. A comment is welcome.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s