35 thoughts on “de natuur vertelt

 1. Wat een verhalem komen hier uit je foto mij toegestroomd. Met die beeldschone wolkjes bovendien. Ik luister, luister, luister… Prachtig!

 2. De natuur beschermd tegen ‘ons’. We hebben alleen toegang tot natuur die daarvoor is ingericht. Ach, en misschien is dat ook wel goed.

 3. Als je zulke foto’s kan maken !! Hoef je zeker niet te praten !Blijven doen He Groetjes

 4. Men hoeft echt geen weerman/vrouw te zijn om het weer te voorspellen. Na zon komen de wolken en daarna … is het van “wat waren het toch mooie liedjes”.

 5. De natuurlijk heeft geen woorden nodig… het fluisteren van de wind door het gras in onverstaanbaar, toch begrijpen we het allemaal….

 6. Een prachtige serie over de kust van Blankenberg de eerste twee de duin en het zeilschip zijn om in te lijsten Joke zo mooi..groetjes wim

 7. …Joke in de foto vorm van haar leven, als dit ook al zou bestaan..groetjes van rené

 8. Dag Joke, inderdaad die foto spreekt voor zichzelf maar je hebt die mooi in beeld gebracht. Ik wens je een fijne avond en vrijdag toe. Beste groeten van Luc.

 9. Wat je zegt lees ik altijd graag, maar strikt genomen hoef je ook niets te schrijven. Je zegt al ruim voldoende met je mooie foto’s.

 10. dit heb je prachtig weten te brengen zeg echt heerlijk is dit om naar te kijken ,ik vind het een heerlijk weertje al is een wolkje net iets mooi in de foto dat bewijs je ook hier weer echt prachtig is dit
  echt mooi
  groetjes antony

 11. hier hoef je inderdaad niets aan toe te voegen,alleen gaan zitten en alles op je in laten werken.

 12. Dit beeld spreekt inderdaad voor zichzelf, Joke, maar jou manier van vertellen staat me vaak toch ook wel aan.

  OT: Voor iemand met MS zijn temperaturen van 25 graden en hoger (gisteren was het hier ruim 28 graden in de schaduw) echt niet aangenaam meer. Bij die temperaturen wordt het laatste beetje kracht als het ware uit mijn lijf gezogen. Op zo’n moment verlang ik wel naar wat verkoeling, en middels de bovenstaande virtuele verkoeling hebben ook andere mensen, die het wat al te warm vinden, er ook nog wat aan. 🙂

 13. Twee razend knappe foto’s na mekaar, Joke. Inderdaad, hierbij zijn woorden overbodig.
  ‘Das Parfum’ ken ik wel hoor. Ik heb het tweemaal gelezen en ik heb ook de film gezien. Maar zoals steeds is het boek beter.
  Groetjes !

Welkom - Welcome

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.